Ademcirkel – met Piramide

De Verbonden Adem is een eenvoudige maar krachtige techniek die de in- en uitademing combineert in een vloeiende, ononderbroken stroom. Je opent je ademhalingssysteem. Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in je hoofd en lijf. Er kunnen emoties, angst, verdriet of oud zeer loskomen. De truc is dat je deze accepteert door er simpelweg doorheen te ademen.

Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht komt te staan. Hierdoor ervaar je meer plezier, blijheid, vrijheid en ruimte in jezelf.

Het is prachtig ademwerk die je dieper in contact met jezelf brengt. Je ruimt letterlijk allerlei opgekropte emoties op. Je zult merken dat die nare lichamelijke klachten daardoor ook verminderen of zelfs verdwijnen. Je lijf en hoofd kan weer ontspannen.

Leer weer te vertrouwen op jezelf door middel van je ademhaling.

Wij, Johannes en Tessa, werken tijdens de Verbonden Adem met drukpunten op het lichaam zodat jij je bewust wordt van vastzittende spanning in je emotioneel en fysiek lichaam. Doormiddel van geluid en beweging mag je deze emoties doorvoelen zodat je ze kan integreren en/of kan laten loslaten.

Tijdens onze ademsessies gebruiken wij de Piramide technologie waardoor je je eigen energetisch lichaam nog krachtiger gaat waarnemen. Door de resonantie met de Heilige Geometrie zal je gegarandeerd een unieke reis ervaren waarin je je bewust wordt of nog bewuster wordt van de energiestroom die in jou aanwezig is.

Dit is absoluut een heel mooi cadeau aan jezelf (of als geschenk aan iemand anders).

Over Johannes & Tessa

Johannes en Tessa van Mechana begeleiden je op een pad naar integratie en heelheid. Zij bieden ademwerk, Yin Yoga, en Hart-Brein Coherentie aan, niet alleen als methodes, maar als manieren om oude trauma’s, pijnen, en beperkende overtuigingen te omarmen. Dit proces helpt je om een voller en vrijer leven te leiden, vanuit de herinnering aan je essentie en heelheid.

Zij geloven dat er niets te helen valt omdat we in essentie al heel zijn. In plaats daarvan richten zij zich op het integreren van trauma’s, zodat deze geen grip meer op ons hebben. Dit leidt ertoe dat klachten, zowel fysiek, mentaal als spiritueel, verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Door onze eigen heelheid te ervaren, hervinden we balans en welzijn.

Zij erkennen de kracht van integratie. De fragmenten van ons verleden – de echo’s van oude pijn en diepgewortelde overtuigingen – spelen een cruciale rol in onze huidige staat van zijn. Door deze aspecten van onszelf te integreren in plaats van los te laten, nodigen zij een completere vorm van heelheid uit. Dit stelt ons in staat om voller en vrijer te leven.

Wanneer

Vrijdag 6 september van 19:00 uur tot +/- 21:30 uur. (minimaal 10 – maximaal 15 personen)

Locatie

Puur Yoga Uden – Protonenlaan 36, Uden.

Kosten

€ 30,- voor leden / € 35,- voor niet leden.

AANMELDEN

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief