Debby van Boxtel

Mijn naam is Debby (1988), ik kom uit Boekel maar ben een doorgewinterde reizigster. Ik ben een alleenstaande moeder van een meisje. Ik woonde meerdere malen in het buitenland. Tijdens het reizen kwam ik pas écht in contact met yoga. De ene week een sessie op het strand, dan weer met uitzicht over de wakker wordende jungle of een betoverend vulkanisch meer. Maar ook met de kinderen van de sloppenwijken op een vrijwilligersproject.

Op een afgelegen eilandje in de Caraïben kreeg ik een boek in mijn handen over de yogafilosofie.  Ik vond dat zo’n magisch signaal van het universum! Precies op het moment dat yoga namelijk een permanente rol in mijn leven was gaan spelen. Juist op het moment dat ik op zoek was naar meer balans en rust. Deze ‘handleiding’ leidde ertoe dat ik me ging verdiepen in een bewuster leven.

Eenmaal terug in Nederland begon ik in 2015 aan de 3-jarige opleiding voor Hatha yogadocente bij Ron van der Post in Nijmegen. Yoga heeft me meer vertrouwen in mijn levenspad gegeven. Via vele omwegen ben ik weer terug in Brabant beland. Ik heb geleerd dat ik nergens zo thuis ben als bij mezelf, en wil dat stokje graag doorgeven in mijn yogalessen.

Accepteren van jezelf precies zoals je nu bent, met een gezonde dosis discipline om stap voor stap je doelen te bewerkstelligen. Yoga is een prachtige metafoor voor persoonlijke en spirituele groei door middel van bewustwording van onze mentale denkpatronen. Denkpatronen die de grondslag zijn van hoe wij in het leven staan. Daarnaast vind ik ook dat er gelachen moet kunnen worden in een les. Er moet ruimte zijn voor speelsheid en persoonlijke aandacht, zodat we elkaar maar vooral onszelf niet te serieus nemen.

Ik zie je graag in mijn lessen!

Share

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief