Recover body & mind

Recover body & mind is een yogastijl waarbij milde Hatha Yoga,  Yin Yoga, Restorative Yoga of Meditatie worden gecombineerd..  In het eerste gedeelte van de les besteden we aandacht aan Hatha Yoga en verschillende Yin houdingen.  Het tweede gedeelte van de les wordt gevuld door Restorative houdingen of een vorm van meditatie.

Een ander belangrijk aspect tijdens de les is je ademhaling.

Wat zijn de effecten?

De focus ligt op het herstel van het lichaam en de geest.  De Hatha en Yin houdingen brengen je spieren en bindweefsel weer in een goede conditie en laat de energie weer vrij stromen door je lichaam.  Restorative Yoga brengt lichaam en geest weer in balans.  Hierdoor kunnen ook stressklachten en blessures verminderen. Door beide vormen van Yoga samen te voegen vinden we herstel op alle gebieden in het lichaam en geest

Door de oefeningen en de warmte worden stijfheid en eventuele pijnklachten minder.  Huid, spieren en bindweefsel worden beter doorbloed door de warmte. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en een beter aanvoer van voedingsstoffen.

Een goede ademhaling zorgt voor een optimale opname van zuurstof en levensenergie. Dit voedt je lichaam tot in de verste puntjes en brengt je geest tot rust.

Voor wie?

Lessen zijn voor alle niveaus en voor iedereen die bewust met lichaam en geest bezig wil zijn.  Voor iedereen die een hectisch en actief leven leidt en daar elementen in aan wil brengen om te zorgen voor een juiste balans in je leven.

Lessen zijn daarnaast geschikt voor mensen die herstellende zijn van een blessure of een aandoening hebben als bijvoorbeeld artritis, fybromyalgie of artrose.

 

Share

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief