Klankschalenconcert

Geniet van deze bijzondere ervaring voor lichaam en geest. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en door het geluid en de trillingen van de klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. De trillingen van de schalen komen daardoor voelbaar je lichaam binnen. De trilling zoekt zijn weg door je lichaam. Elke schaal is afgestemd op de gezonde trilling van elke chakra. Hierbij komen energie en trilling vrij die een positieve en harmoniserende werking hebben op zowel lichaam als geest. Hoor en voel. Elke cel resoneert op deze trilling en verschuift als vanzelf in natuurlijke staat.

Een klankschalenconcert nodigt je uit om alle gedachtes los te laten en meer in contact met je lichaam te komen.  Door met je energie en aandacht naar je buik te gaan kom je beter en dieper in contact met je eigen gevoel, kracht en intuïtie.  Er kunnen ook ervaringen ontstaan in het onderbewuste.  Zo binnen zo buiten…..

Rick van den Boom bespeelt na een korte ontspanningsoefening op intuïtieve manier de kristallen klankschalen.  Na de sessie is er nog ruimte om even na te praten over de ervaringen.  Dit onder het genot van een kruidige kop thee.

“Nada Brahma – God is geluid”

Focus

De hele sessie lig je in een verwarmde ruimte ontspannen op een matje. Je kunt gebruik maken van dekens, blokken, bolsters en oogkussentjes om die perfecte ontspannen houding te vinden. Naast de ervaring van het volledig ontspannen worden eventuele blokkades in je lichaam opgeheven door de resonantie die ontstaat in de cellen van je lichaam.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen.

Wanneer?

Vrijdag 3 mei / 19:30 uur – ong. 21:30 uur

Kosten:     € 20,-

 

AANMELDEN

 

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief