Ginny Toes

Mijn naam is Ginny Toes (1969) en met heel veel plezier geef ik Hatha Yoga.

Door de tijd heen heb ik zelf verschillende soorten yoga beoefend. Hierdoor groeide mijn interesse in de Yoga en heb ik van 2010 tot 2014 een Yogaopleiding gevolgd bij Samsara.

De Yoga heeft een positieve draai aan mijn leven gegeven. Meer vertrouwen in mijn lichaam en een dieper vertrouwen in het leven. Bovendien heeft de yoga en het lesgeven erin, mij door een stevige burn-out geholpen en ben ik nog meer de waarde van yoga gaan inzien.

Niet alleen voor mezelf een verrijking maar ook voor cursisten.  Die verrijking wens ik iedereen toe, vandaar dat ik graag yogales geef!

Voor mij is de filosofie van de yoga belangrijk om na te leven maar zeker ook om anderen daarmee kennis te laten maken. Het feit dat je gewoon goed bent zoals je bent en dat er geen moeten is (met je neus tussen je knieën) geeft zoveel ruimte in de geest, daardoor kun je veel meer aan van wat er op je pad komt (‘so what ik kan niet met mijn neus tussen mijn knieën?’).

Ik ben in aanraking gekomen met deze filosofie in 2002 toen de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Eindhoven startte. Dat was een hele mooie kennismaking met de gedachtegoed die me uiteindelijk naar de yoga heeft gewezen. Ik heb daar 8 jaar dankbaar de basis gelegd van wat nu mijn levenswijze is: Yoga.

Share

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief