Kalli Mulders

Mijn naam is Kallinigta Mulders, maar je mag mij Kalli noemen, trotse moeder van Nacho en geliefde partner van Duncan. Ik ben Voeding & Vitaliteit Coach bij Lijfgeluk en geef al ruim tien jaar Yogalessen. Dagelijks zie ik de grote voordelen van Yoga, tijdens coachingssessies en in mijn lessen – Yoga nodigt je uit om in gesprek te gaan met je lijf, te reflecteren en te luisteren naar haar stem.

In 2011 volgde ik de 200hrs Yoga Teacher Training bij Nordisk Yoga in Stockholm, waar ik destijds woonde. Een half jaar in de “yogabubbel” veranderde mijn kijk op het leven en leerde mij meer in het moment te zijn en te luisteren naar mijn lijf, ik werd zachter en liever voor mezelf.

In 2012 moest ik een zware operatie ondergaan tijdens mijn zwangerschap en werd mijn fysieke en mentale veerkracht op de proef gesteld. Gelukkig kan ik terugkijken op een bijzondere tijd die mijn zoon en ik positief doorstaan hebben, mede dankzij de Yoga-sessies die ik per dag aanpaste op mijn kunnen.

Mijn lessen zijn toegankelijk, leerzaam en oprecht met hier en daar een grapje. Ik laat je contact maken met je lijf en vraag je om te luisteren, zodat je de houdingen kunt aanpassen op jouw kunnen in het moment in plaats van andersom.

Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving voor iedereen te creëren in de ruimte waar we bewegen, we weten immers niet wat er diep van binnen speelt bij de persoon die naast ons op de mat ligt. Ik heb hiervoor een cursus Trauma Informed Yoga gevolgd en ik ben me momenteel aan het verdiepen in Yoga voor kankerpatiënten.

Share

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief