Yvanca Loeff

Ik ben een trotse moeder, student en een krachtige energieke vinyasa yoga docente. Toen ik in contact kwam met yoga was ik direct verkocht.  Yoga heeft mij door een moeilijke periode van mijn leven geholpen.  Dit wil ik nu heel graag delen en heb daarom de yogastudio Puur Yoga Uden opgericht.  Mijn grootste wens is yoga toegankelijk te maken voor iedereen zodat iedereen kan profiteren van alle voordelen.  Het werkt! Yogalessen uden veghel.

Achtergrond

Ik heb de yogaopleiding afgerond bij Yogamoves in Utrecht. Een van de beste Nederlandse docentenopleidingen voor op Vinyasa Yoga gebaseerde Power Yoga.  Hier hebben de 2 beste vinyasa yoga docentes, Marlene Henny en Hillary Anne Brown, van Nederland mij opgeleid tot een krachtige dynamische yogadocente. Een docente die weet hoe ze een les opbouwt, aanwijzingen geeft en studenten naar een hoger level brengt.   yogalessen uden veghel.

Daarnaast bezoek ik als docent regelmatig workshops en lezingen om mijn kennis te verbreden en te verdiepen. Ook heb ik een medische achtergrond en verbreed ik mijn kennis door veel te lezen. Yogalessen uden veghel. HOT Yoga Schaijk, HOT Yoga Veghel, HOT Yoga Gemert, HOT Yoga Mill, Bikram Yogas Mill, Bikram Yoga Reek, Senioren Yoga

Ik vind het mijn persoonlijke verantwoordelijkheid om studenten op een juiste en bewuste manier door een flow van houdingen (asanas) te laten bewegen. Hierdoor leren zij hun lichaam voelen en in contract te komen met zichzelf. Door deze aanpak worden de lessen niet alleen dynamisch maar ook krachtig en mindful.  Na een les voel je je energiek en ontspannen.  In de Vinyasa Yoga kun je veel variatie aanbrengen.  Slow flow, power flow, core flow, fighting flow.  Elke les is weer een verrassing. Hot Yoga helpt je om je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Deze combinatie samen met yin maakt het plaatje compleet.

Share

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief