Yvanca Loeff

Met trots vervul ik de rollen van moeder, eeuwige student en Yoga- en Pilatesdocente.

Mijn kennismaking met yoga was een keerpunt in mijn leven, een hele grote steun tijdens moeilijke momenten in mijn leven. Deze ervaring deel ik nu met anderen door de oprichting van yogastudio Puur Yoga Uden. Mijn grootste wens is om yoga toegankelijk te maken voor een breed publiek, zodat iedereen kan profiteren van de positieve effecten.

Mijn achtergrond omvat de succesvolle afronding van de yogaopleiding bij Yogamoves in Utrecht, een gerenommeerde Nederlandse docentenopleiding voor op Vinyasa Yoga gebaseerde Power Yoga. Hier werd ik getraind door twee vooraanstaande Vinyasa yogadocentes, Marlene Henny en Hillary Anne Brown, die mij hebben gevormd tot een sterke yogadocente.

Mijn expertise omvat het doordacht opbouwen van lessen, het verstrekken van duidelijke aanwijzingen en het stimuleren van studenten om hun grenzen te verleggen. Het proces van grenzen verleggen in yoga is persoonlijk en uniek voor elke beoefenaar. Het gaat niet alleen om het bereiken van fysieke prestaties, maar ook om het ontdekken van innerlijke kracht, veerkracht en zelfbewustzijn. Het omarmen van de reis en het respecteren van de eigen grenzen zijn essentiële aspecten.

Mijn fascinatie voor de indrukwekkende wereld van bindweefsel vormt de kern voor mijn interesse in Yin Yoga.  Tijdens mijn lessen neem ik de tijd om de onderschatte rol van bindweefsel in het lichaam toe te lichten en de positieve impact ervan op de gezondheid te benadrukken. Dit komt tot uiting in zorgvuldig ontworpen sessies die niet alleen gericht zijn op fysieke flexibiliteit, maar ook op het bevorderen van een diepe connectie tussen lichaam en geest.

Om ervoor te zorgen dat mijn lessen van hoog niveau zijn, blijf ik voortdurend mijn kennis uitbreiden en verdiepen. Regelmatig neem ik deel aan workshops, lezingen en trainingen, waarbij ik mij richt op nieuwe ontwikkelingen binnen de yoga en aanverwante disciplines.

Ik beschouw het als mijn persoonlijke verantwoordelijkheid om mijn studenten op een juiste en bewuste manier door een les te begeleiden. Hierdoor ontwikkelen zij niet alleen een dieper bewustzijn van hun lichaam, maar komen ze ook in contact met zichzelf.

Onthoud dat ieders reis uniek is, en dat ervaringen kunnen variëren. Het belangrijkste is dat je openstaat voor wat zich aandient, zowel fysiek als emotioneel. Laten we samen verder gaan op deze prachtige reis van zelfontdekking en welzijn.

Share

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief