Hot Yoga XL

Maak kennis met de helende kracht van HOT Yoga.

HOT Yoga is een vorm van Hatha Yoga die wordt beoefend in een verwarmde studio. De les bestaat uit zorgvuldig ontworpen houdingen om synergie te creëren tussen lichaam en geest. De herhaling van bepaalde houdingen biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar stelt ook yogi’s in staat om hun vooruitgang in de loop van de tijd te meten.

Hot Yoga lessen vinden plaats in een ruimte die is opgewarmd tot ongeveer 36 graden Celsius, waardoor je spieren warm en flexibel worden. Dit bevordert een diepere stretch en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam door overvloedig zweten. De warmte zorgt ook voor een diepgaande reiniging van het zenuwstelsel en verbetert de doorbloeding, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je yoga-reis, Bikram Yoga biedt tal van voordelen. Van het vergroten van flexibiliteit en kracht tot het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie, positieve effecten ervaar je op zowel lichaam als geest.

HOT Yoga lessen worden begeleid door Yvanca. Een ervaren docente die je zal begeleiden door elke houding waarbij aandacht voor correcte uitlijning en ademhalingstechnieken voorop staat.

HOT Yoga is toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Of je nu komt voor een intense workout, stressverlichting of herstel na blessures, HOT Yoga is voor iedereen.

Yoga Focus

Hatha Yoga

Voor Wie

De workshop is geschikt voor alle niveaus en is toegankelijk voor onze leden. Aanmelden kan via het reguliere lesrooster.

Wanneer

Maandagochtend 2e pinksterdag / 9:00 uur – 10:30 uur

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief