Yin Yoga XL – Element Hout

Welkom bij onze Extra Lange Yin Yoga les, doordrenkt met de elementen van hout. In deze uitgebreide reis door rust en reflectie, dompelen we ons onder in de krachtige energie van het houtelement, dat symbool staat voor groei, vernieuwing en veerkracht.

Laat je meevoeren naar een serene ruimte waar de tijd lijkt te vertragen en de natuurlijke essentie van hout zich manifesteert. Deze bijzondere Yin Yoga les biedt een diepgaande verkenning van houdingen die de meridianen van het houtelement stimuleren, waardoor blokkades worden vrijgegeven en de levensenergie, ook wel Qi genoemd, onbelemmerd kan stromen.

Yvanca begeleidt je met zorgvuldig geselecteerde houdingen, ontworpen om zowel fysieke als emotionele spanning los te laten. Terwijl je je lichaam strekt en verstevigt, nodigen we je uit om diep in jezelf te kijken en te ontdekken welke delen van je leven klaar zijn om te groeien en bloeien, net als het hout in de natuur.

Laat deze Extra Lange Yin Yoga les met het element hout een moment van introspectie en vernieuwing zijn. Geef je over aan de kalmerende cadans van je ademhaling, omarm de stilte en geef jezelf de ruimte om te groeien, net zoals de majestueuze bomen die stevig geworteld zijn in de aarde.

Kom en ontdek de transformerende kracht van deze unieke Yin Yoga sessie, doordrenkt met de harmonieuze vibes van het houtelement. Verrijk jezelf en laat de natuurlijke stroom van energie je leiden naar een diepere staat van welzijn.

Yoga Focus

Yin Yoga

Voor Wie

De workshop is geschikt voor alle niveaus en is alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden kan via het reguliere lesrooster.

Wanneer

Maandagochtend 2e paasdag / 9:00 uur – 10:30 uur

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief