Avondworkshop Reiki

Deze workshop wordt gegeven door Dirk van Asseldonk. Opgeleid tot reiki master bij ki-aikido & reiki school Torii in Helmond (2007-2021), integreert hij de principes van Ki (“universele energie”) volgens de Japanse tradities met reiki in deze workshop. De Ki principes geven je meer gronding en ben je meer in je lichaam aanwezig. Reiki herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Wat kun je tijdens de workshop verwachten

We starten de workshop met wat yoga oefeningen ter opwarming en een korte introductie over reiki. Daarna gaan we in wisselende tweetallen samen oefenen met de basisprincipes van ki: vanuit steeds diepere ontspanning toch maximaal stabiel zijn. Deze stabiliteit proberen we ook te hebben als we daarna bij elkaar de basisprincipes van een juiste handoplegging oefenen. Als je reiki geeft, ben je als het ware een kacheltje waaraan iemand zich kan warmen: door reiki te geven vanuit een stabiele ontspanning, ondersteun je de ander om zichzelf te helpen. Vervolgens gaan we oefenen door elkaar in tweetallen reiki te geven. Je krijgt dan ongeveer een half uur reiki van je oefenpartner en je geeft diezelfde oefenpartner een half uur reiki, uiteraard onder begeleiding. Na elke “ronde” wisselen we samen even onze ervaringen uit.

Trek voor deze workshop gemakkelijk zittende kleding aan, bijvoorbeeld de kleding die je ook bij een yogales draagt.

Wanneer

Vrijdag 26 januari  van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Kosten

Gratis voor leden / € 10,- voor niet leden.

Deze workshop is een kennismaking; het is geen opleiding tot bijvoorbeeld een 1e graad reiki. Na de workshop kun je wel bij jezelf de handoplegging blijven oefenen en toepassen, maar de workshop geeft onvoldoende basis om daarna andere mensen te gaan behandelen. Het is de bedoeling dat mensen pas zelfstandig behandelingen geven nadat ze de 2e graad in reiki hebben.

AANMELDEN

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief