Release Surrender and Receive ( Essentiele Olie )

Om te kunnen ontvangen zal men eerst los moeten laten en ruimte moeten maken voor het nieuwe.  De milde flow tijdens deze workshop zal je helpen het energielevel te verhogen en je geest tot rust te brengen, terwijl de olieen je helpen emotioneel te helen, gestagneerde energie, gevoelens of blokkades vrij te maken.

Milde rug buigingen helpen bij het loslaten van vervelende gevoelens.  Spanning hoopt zich vaak op in het bekken en/of de heupen. Een plek waar we vaak emoties vasthouden. De meridianen (energiebanen) die hierbij betrokken zijn, maag, milt, lever, nieren, galblaas en blaas, gaan wij middels zachte heupopeners en voorover buigingen stimuleren zodat de energie weer vrij kan stromen.  

 3 van de olieen die gebruikt worden in deze workshop maken onderdeel uit van de zogenaamde Doterra’s Mood Matrix emotioneel helende olieen. Dit zijn olieen die bestaan uit een mix van olieen met ieder hun eigen bijzondere eigenschappen. De combinatie hiervan geeft harmonie tussen lichaam en geest, zelfvertrouwen, meer energie, een beter humeur, balanceert emoties en zorgt voor ontspanning. Ervaar deze olieen en je bent verkocht.

Deze workshop bevordert fysieke en emotionele heling. De combinatie van de olie en Yoga bevordert een Kathartische ervaring. Alsof je een raam opent om de ruimtes te ontluchten waar problemen leven.

 Yoga

Yoga Focus

Een milde Vinyasa Flow met hart en heup openers; diepe voorover buigingen.

Gebruikte Olieen

  • Frankincense (wierook)
  • Grapefruit
  • Serenity Blend
  • Citrus Bliss Blend
  • Balance Blend
  • Elevation Blend

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

Wanneer?

Vrijdag 25 oktober / 19:00 – 21:00  (maximaal 8 personen)

Kosten: € 27,50 voor niet leden / € 22,50 voor leden

AANMELDEN

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief