Yin Yoga met (tennis)ballen

Gericht werken op spanningspunten in je lichaam? Dat kan op een speelse manier met (tennis)ballen. In deze 2,5 uur durende workshop masseren we de dieper gelegen spanningspunten, de zogenaamde triggerpoints.

Effecten van de massage

Door middel van de (tennis)ballen bereiken we de dieper gelegen tissues en laten we door te ontspannen de spanning en pijn wegvloeien. Door de massage worden afvalstoffen uit de knoop geperst. De ontstane lege plek wordt opgevuld door nieuw vers bloed met zuurstof en mineralen.

Triggerpoints beperken de flexibiliteit en kracht van de spieren.  Door gericht de triggerpoint te masseren verbeter je dus ook de flexibiliteit en kracht.

Door deze massage regelmatig uit te voeren breng je spieren weer in optimale conditie.

De workshop

Na een korte inleiding over de triggerpoints starten we met een ademhalingsoefening en een korte warming up. Daarna gaan we gericht op zoek naar spanningspunten in je heupen, billen, bekken en de benen gevolgd door de rug, schouders en de nek.  Ieder gebied sluiten we af met Yin-houdingen die we langer aanhouden.

We sluiten af met een heerlijke ontspanning om het effect van de yoga goed door te laten dringen.

De oefeningen zijn niet moeilijk en je hebt na de workshop voldoende informatie gekregen om het thuis ook te kunnen doen.

Ervaar het helende effect van deze vorm van Yin Yoga.

Yoga focus

Yin Yoga

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

Wanneer?

Zaterdag 26 november / 11:00 – 13:30 (minimaal 5 – maximaal 12 personen)

Kosten: € 25,00

AANMELDEN

Locatie Yoga Studio

ADRES: Protonenlaan 36• Uden, NB
TEL: 06.52.69.23.09

Kom met ons in contact

Nieuwsbrief